Mind a(z) 8 találat megjelenítve

CRC Contact Cleaner – Érintkezésjavító spray

4 583 Ft +ÁFA
Nagyhatékonyságú precíziós tisztítószer - érintkezésjavító. Gyorsan és maradék nélkül száradó általános elektronikai tisztítószer.

CRC Contact Cleaner Plus – Elektromos érintkező tisztító spray

3 696 Ft +ÁFA
Általánoscélú karbantartó készítmény az elektromos részegységekhez, berendezésekhez. Univerzális termék, mely egyszerre tisztít, oxid-mentesít, ken és véd

CRC Dust Cleaner – Általános portalanító

3 396 Ft +ÁFA
Általános (gyúlékony) portalanító. Mindenféle általános száraztisztítási, pormentesítési feladathoz alkalmazható.

CRC Dust Free 360 – Nagynyomású portalanító spray

8 873 Ft +ÁFA
Nem gyúlékony, nagynyomású portalanító. Eltávolítja a port, tisztítja a precíziós alkatrészeket ott, ahol oldószerek használata nem ajánlott. Megakadályozza, hogy a mikroszkopikus nagyságú por rövidzárlatot, leállást vagy kárt okozzon az elektronikai berendezésekben.

CRC Flatscreen Cleaner – Képernyő, monitor tisztító

3 451 Ft +ÁFA
Mindenféle sík képernyő, monitor, LCD és TFT kijelző, ill. nyomtató és lapolvasó üvegfelületének biztonságos tisztítószere. Gyorsan és megbízhatóan távolítja el a legkülönbözőbb szennyeződéseket a kijelzőkről és érintőképernyőkről.

CRC N.F. Electronic Cleaner -Áram alatt lévő berendezések tisztításához

24 252 Ft +ÁFA
Nem gyúlékony oldószeres tisztítószer áram alatt levő villamos és elektronikai berendezések precíziós tisztítására. Egyedülálló, nem gyúlékony precíziós tisztítószer, amely kiválóan alkalmas minden olyan villamos és elektronikai részegység és berendezés tisztítására, ahol a leállás– biztonsági vagy egyéb okokból – nem lehetséges vagy nagyon költséges lenne.

CRC Oxide Clean Plus – Érintkező tisztító

14 397 Ft +ÁFA
2 az 1-ben termék: egyszerre tisztít és ken mindenféle elektromos érintkezőt. Gyorsan bekúszik az érintkezők felületén megtapadt szennyeződés alá, fellazítva azt. A tisztítást követően nem hagyja csupaszon az érintkezőt, hanem megfelelő védelmet nyújt az oxidáció ellen, nedvességtaszító réteget képez, és visszaállíítja az eredeti ellenállást.

CRC QD-Contact Cleaner – Tisztítószer elektronikai alkatrészekre

2 714 Ft +ÁFA
Oldószer-bázisú, rövid száradási idejű precíziós tisztítószer a villamos és elektronikai alkatrészeken levő általános szennyeződések eltávolítására.