Mind a(z) 10 találat megjelenítve

CRC Eco Cold Cleaner – Hideg zsíroldó

4 910 Ft +ÁFA
A mechanikus részegységek és alkatrészek biológiailiag gyorsan lebomló, környezetbarát oldószeres tisztítószere - hideg zsíroldó készítmény. Mindenféle fémfelületet, gépet, berendezést és szerszámot tökéletesen tisztít és zsírtalanít.

CRC Fast Dry Degreaser – Nagyteljesítményű általános zsíroldó és tisztítószer

2 905 Ft +ÁFA
Gyorsan száradó, oldószeralapú, nagyteljesítményű tisztítószer erősen szennyezett alkatrészek tisztítására, amely a legtöbb műanyagra is használható.

CRC Ferrokleen – Rozsda eltávolító

21 210 Ft39 495 Ft +ÁFA
A rozsdával, vízkővel, algával, olajjal és kátránnyal erősen szennyezett festett és kezeletlen fémfelületek megtisztítására kifejlesztett környezetbarát készítmény. Hatékonyan távolít el mindenféle rozsdát, revét, oxidációt és rozsdás foltot a kezeletlen és festett fémfelületekről, ill. a műanyag felületekről

CRC Graffiti Remover 400 ml- Graffiti eltávolító spray

5 408 Ft +ÁFA
Általános célú graffiti eltávolító spray mindenféle tinta és festéknyom eltávolítására. Fellazítja és feloldja a különféle, nem kívánt tinta-, és festéknyomokat. A legtöbb felületen hatékonyan és biztonsággal alkalmazható.

CRC Industrial Degreaser – Nagyteljesítményű ipari zsíroldó és tisztítószer

3 724 Ft52 118 Ft +ÁFA
Kimagasló hatékonyságú, oldószeres zsírtalanító erősen szennyezett alkatrészek karbantartására. Extra nagy hatékonyságú ipari zsíroldószer, megnövelt (25°C) lobbanásponttal. Könnyen és gyorsan távolítja el még a megkérgesedett, beszáradt zsírt, kenőanyagot, enyvet, ragasztót és egyéb szennyeződéseket is a gépekről, berendezésekről, alkatrészekről.

CRC Inox Weld Kleen – Varratjavító és passziváló pác

29 524 Ft +ÁFA
Passziváló pácpaszta, amely a rozsdamentes felületek hegesztését követően visszaállítja a varratok környékének eredeti fizikai és kémiai jellemzőit. Felülettisztító és kezelő pácpaszta, amely egy lépésben visszaállítja a hegesztésen vagy egyéb hőkezelésen átesett rozsdamentes acélfelületek eredeti jellemzőit.

CRC Label Off Super – Papírcímke eltávolító

5 006 Ft +ÁFA
Papírcímke eltávolító élelmiszeripari környezetben. A legtöbb felületről 2-3 perc alatt, nyom nélkül eltávolítja a címkét. 

CRC Lectra Clean II – Tisztítószer alkatrészekhez

3 983 Ft +ÁFA
Magas lobbanáspontú, oldószeres tisztítószer erősen szennyezett alkatrészek karbantartására. A lassúbb száradás miatt a szer hosszabb ideig érintkezik a szennyeződéssel, így lehetővé teszi a nagymértékű és makacs szennyeződések eltávolítását is.

CRC Multi-Surface Citro Cleaner – Ipari felülettisztító

3 042 Ft +ÁFA

Tisztítószer és szennyeződés-eltávolító többféle felületre.

A Multi-Surface Citro Cleaner egy széleskörűen használható, ipari erejű, prémium kategóriás felülettisztító készítmény, extrém magas alkoholtartalommal. Kifejezetten olyan felületek tisztítására és szennyeződés mentesítésére lett kifejlesztve, amelyekkel többen és sokszor és/vagy tartósan kerülnek közvetlen érintkezésbe, pl. munkapadok, szerszámok, különféle szerszám tárolók, munkaállomások, közösen használt felületek, stb.

CRC Quickleen Plus – Nagyteljesítményű alkatrészmosó

2 946 Ft +ÁFA
Kifejezetten gyors száradású, klórmentes nagyteljesítményű alkatrészmosó-, és zsírtalanító. Rendkívül gyorsan száradó, kimagasló zsírtalanító hatású tisztítószer: gondosan válogatott klórmentes oldószerek keveréke. Gyorsan keresztülrágja magát mindenféle zsíros, gyantás, enyves, olajos szennyeződésen, maradéktalanul feloldva azokat.